LOADING CLOSE

Töltsd ki és küldd el nekünk kérlek a lenti kérdésekre adott válaszaidat! Orvos és/vagy dietetikus kollégánk átnézi, kiértékeli válaszaidat és ingyenesen javaslatokat ad Neked, hogy min kéne változtatnod, mit nem csináltál esetleg eddig jól, esetleg letölthető javaslatokat küld számodra.

Táplálkozási napló

Hétfő:

Kedd:

Szerda:

Csütörtök:

Péntek:

Jelöld be azt a választ, amely Rád a legjellemzőbb!

Elérhetőségeim

Mi fog történni, miután elküldöd nekünk a kitöltött táplálkozási naplót?
E-mailben vagy telefonon dietetikus vagy orvos kollégánk elküldi számodra a kiértékelést és javaslatait. Előfordulhat, hogy előtte még megkeresnek, amennyiben egyes válaszaid pontosításra szorulnak.
Ne feledd: Táplálkozási naplód kielemzése teljesen ingyenes!
Tartsd be ezévi fogadalmad, támogatjuk kitartásod!

Rubenza Kft., mint adatkezelő tájékoztatja Önt, hogy az Ön által a táplálkozási naplóban megadott adatait az adatkezelő a mindenkor hatályos Általános Adatvédelmi Szabályzata alapján kezeli. Adatkezelő Általános Adatvédelmi Szabályzata az alábbi linken megtekinthető: https://cefamadar.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/.

A jelen táplálkozási napló kitöltésével az érintett kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megadott adatait adatkezelő az Általános Adatvédelmi Szabályzatában foglaltak szerint kezelje, továbbá nyilatkozik, hogy adatkezelő Általános Adatvédelmi Szabályzatát – a táplálkozási napló kitöltését megelőzően – elolvasta, az abban foglaltakat maradéktalanul megismerte és megértette.